keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Masentava sää

Ihan kamala sää ollu tänään. Aamulla kun lähin kouluun oli pilkkopimeetä ja sen jälkeen täysin harmaata ja jatkuvaa sadetta. Pläääähh, ei kyllä motivoi tänään sää, eikä siinä sivussa mikään muukaan. Eli kadonneen opiskelumotivaation etsintä jatkuu edelleen.

Ja mun oloa ei paranna yhtään se että netti temppuilee jatkuvasti. Suosittelen siis lämmöllä Saunalahden langatonta laajakaistaa, tuhoaa viimeisetkin täysjärkisyyden rippeet nopeammin kuin wow. Sanoisimpa, että se on jo jotain!



Huomenna sitten luvassa jo vähän kiinnotavampaa tekemistä. Käydään tutustumassa Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisessä. Ja nyt joku siellä jo ajattelee, että ihan hirvee hikke. Ehkä, ei voi mitään, mutta kyllä mua kiinnostaaa ottaa selvää kaikista mahdollisist jatko-opintomahdollisuuksista. Ja amikset hiljaa, vaikka amiksen jälkeen ei välttämättä tarvitse jatkaa opiskelua, tiedän kuitenkin että lukio on mulle se paras paikka.

Katotaan kans jos huomen saisin jotain asukuvia otettua, mutta noi pimeet päivät ei erityisemmin paranna kuvien laatua, joten en jaksa tänne lisätä jotain ihan kökkökuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti