sunnuntai 29. elokuuta 2010

Nuudelirakkautta

Kerroin tossa taannoin että oon löytäny just maailman upeimman, parhaimman ja helpoimman ruuan, Hesburgerin mega-aterian lisäks siis. Nimittäis nuudelit, ahh rakkautta. No nyt oon syöny niitä tosi paljon ja pakko sanoa, ettei ole kananuudeleita voittanutta, paitsi se mega-ateria ja ainiin grilli liha ja wilhelm makkara. Mutta tajusitte kuitenkin pointin? Hyvä. No tässä olis pientä postausta mun nuudeleitten laitosta, joillekin varmaan ihan selvää puuroa. Mutta mulle ei todellakaan ollu kun ekaa kertaa laitoin, googletin hakusanalla noodels. Nii hahahh oon uusavuton, kerronko samalla etten osannu viimevuonna keittää ees kananmunia(Anna 16v), vaan menin marttaliiton sivuille kattomaan ohjeet, otsikolla "vinkkejä uusavuttomille".


Ja ei ihan onnistunut toi kuvasarjan numerointi, mutta yrittäkää pysyä perässä

1. Osta se nuudelipussi/pakkaus, mulla tässä Yeo's kananmakuinen nuudeli, Mama's nuudelit on tulisempia
2. Avaa nuudelipussi ja ota sieltä esiin maustepussi
3. Laita vesi kiehumaan
4. Laita nuudelit kiehuvaan veteen, anna kiehua ja valmistuttua kaada mausteet sekaan ja sekoita
5.  Laita nuudelit lautasella, tadaa ruoka on valmis. Joku lehti olis varmaan näyttäny hyvältä tossa päällä?

1 kommentti:

  1. Helpompi tapa:
    1.Vedenkeittimeen vettä kiehumaan
    2.Ota kaksi syvää lautasta, laita toiseen nuudelit
    3.Kaada vesi nuudeleitten päälle ja ripottele mausteet tasaisesti joka puolelle
    4.Laita toinen lautasista lautasen päälle ylösalaisin ja anna olla niin kauan kun yleensäkkin annat nuudeleitten kiehua

    Voit myös lisätä mausteet vasta viimiseksi.
    Huom! Kaikki on tehtävä mahd. nopeasti.

    VastaaPoista